Beste danser,
Wij hebben geweldig nieuws voor jullie! Vanaf woensdag 10 juni t/m dinsdag 16 juni starten wij korte cursussen van 3 of 4 weken salsa, Cuban salsa, bachata, ladystyling bachata, zouk, latin fitness en latin dance mix op een ruime plek buiten vlakbij onze dansschool.
Onze docenten hebben ontzettend veel zin om jullie weer les te geven.
Wij hebben een heel gevarieerd programma gemaakt. Tijdens alle lessen dans je los (solo) op minimaal 1,5 m veilige afstand van elkaar. Op dit moment is samen dansen nog niet toegestaan maar gezamenlijk dansen natuurlijk wel. Bovendien is het fijn dat iedereen welkom is. Het enige verschil met lessen op de dansschool zelf is dat alleen degenen die zich hebben ingeschreven naar de les locatie kunnen komen. Komen kijken is helaas niet toegestaan in verband met de Corona maatregelen.
Aanmelden kan via  https://www.dosbailadores.nl/lesrooster/
Na inschrijving ontvang je een e-mail met belangrijke informatie. In verband met de buitenlessen en de Corona maatregelen is het belangrijk om de bevestigingsmail goed door te lezen.