Beste cursisten,

Volgens de persconferentie op 3 november jl. en de aangepaste noodverordeningen per 4 november 22.00 uur zijn groepslessen tijdelijk (2 weken) niet toegestaan. Dit betekent dat onze danslessen voor partners maar ook de solo danslessen twee weken verschuiven. Wij hebben hier van tevoren rekening mee gehouden en om die reden onder andere in de herfstvakantie wel les gegeven. Er is voldoende tijd ingeruimd om, zodra het weer kan, de lessen te vervolgen.

Voor de zondag, maandag, dinsdag en woensdag lessen staan er nog 2 lessen open. Voor de donderdag en vrijdag nog 3. Wij zullen de lessen hervatten op donderdag 19 november. Vanzelfsprekend krijgen jullie daarover nog officieel bericht.

Laten wij met zijn allen even pas op de plaats maken en zo ook bijdragen aan een snelle verbetering van de situatie in Nederland. Wij raden jullie aan wel thuis in beweging te blijven want dansen verhoogt je weerstand. Blijf gezond en hopelijk tot gauw.

Monique Struch
eigenaar Dos Bailadores