Beste dansliefhebber,

 

Inmiddels is het alweer 3 maanden geleden dat de dansschool van overheidswege gesloten is. Ontzettend jammer voor iedereen. Maar aan het einde van de tunnel is er altijd licht en elke dag zijn wij een stapje dichterbij je eerste dans. Als iets wat zo vanzelfsprekend was, ineens wegvalt, realiseer je je hoe je het mist. Des te meer zal je straks genieten op de dansvloer. Ik denk dat ik voor iedereen spreek, dat dansen/bewegen een essentieel onderdeel is van onze geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Op de achtergrond wordt druk gewerkt aan de heropening van de dansscholen. Wij hopen dat de politici zich realiseren dat dansen enorm bijdraagt aan een goede weerstand, iets wat in deze tijd nog belangrijker is dan ooit.
Via deze link kan je een petitie tekenen voor heropening van de dansscholen:
https://opendedansscholen.petities.nl/

Aan het begin van de Corona crisis ben ik heel openhartig geweest over mijn persoonlijke situatie en gevoelens. Ik ben nog steeds druk bezig om mijn leven beter op orde te krijgen, iets waarvoor ik ruim 30 jaar nauwelijks tijd heb gehad. Wel is het is een hard gelach om na zoveel jaren keihard werken, je levenswerk te zien stagneren. Maar treuren heeft geen zin. Wij zitten allemaal in hetzelfde schuitje.
Mijn boodschap: wees lief en respectvol voor elkaar en samen zullen wij straks weer genieten van elkaars gezelschap.

Op de website staat al enige tijd een nieuw lesrooster. Dit rooster plannen wij in zodra het mogelijk is weer een volledig seizoen te draaien. Wij houden jullie op de hoogte.

Voor nu wens ik iedereen een goede gezondheid en wie financieel en zakelijk gedupeerd is door deze crisis, wens ik een spoedig herstel van de economie toe. Ik kan mij ook voorstellen dat je moe bent van alles of bezorgd bent voor mensen in je omgeving die het zwaar hebben. Wij gaan richting zomer en de zon gaat letterlijk weer schijnen!

Met vriendelijke dansgroet,

Monique Struch

Newsletter subscription