GOED NIEUWS! Op zondagmiddag en zondagavond 24 april en vrijdagavond 29 april aanstaande organiseren wij onze bekende Open Dagen. De gelegenheid om in een ontspannen sfeer kennis te maken met onze verschillende dansstijlen. Korte GRATIS proeflessen wisselen elkaar af met demonstraties van de verschillende dansen, zodat je een goede indruk kunt krijgen. Ons aanbod: Caribische en Cubaanse salsa, merengue en bachata, Braziliaanse zouk en axe, Angolese kizomba en Oosters buikdansen passeren de revue. LOCATIE OPEN DAGEN: DC Dance, Rietschans 67 Leiderdorp.

zondag 24 april: 14.30 – 18.00 uur
zondag 24 april: 19.00 – 22.30 uur
vrijdag 29 april:  19.00 – 22.30 uur

Heb je interesse? Dan is het handig je van tevoren aan te melden via www.dosbailadores.nl/lesrooster bij de datum/data van keuze. Geen danspartner? Geen probleem, je kunt je ook alleen aanmelden. Tijdens de proeflessen zal er ook voor een groot deel los gedanst worden. Besluit je last minute een kijkje te komen nemen, dan kan je natuurlijk ook gewoon binnen lopen.

Je ontvangt na aanmelding een mail met belangrijke informatie in je mailbox.

Start 10-weekse cursusseizoen 1 mei – 6 mei 2022.