Op vrijdag 2 september luiden wij feestelijk het nieuwe dansseizoen in samen met onze dansschool partner DC Dance. Ook is het de aftrap voor ons lustrum jaar want Dos bestaat binnenkort 30 jaar. Van 20.00 tot 00.00 uur kan je dansen in verschillende ruimtes op muziek van onder andere Dj’s Donnie, Merian en Suman. Voor de liefhebbers van Caribische en Braziliaanse muziek is er volop salsa, bachata, zouk en kizomba. Vind je het leuk om R&B of house te dansen, dan kan dat ook in een aparte ruimte. Iedereen is welkom ook als je (nog) niet bij een van de dansscholen danst. Voorverkoop is 10 euro. Door = more
De verkoop van Dos Bailadores loopt via ons lesrooster. Klik op 2 september en meld je aan. Je kunt dan direct betalen: www.dosbailadores.nl/lesrooster
Wij wensen iedereen een heerlijk dansjaar toe.