Koop snel je kaartje! Verkoop gaat hard!
Op zaterdag 26 november vieren wij het heuglijke feit dat onze dansschool 30 jaar bestaat. Dos Bailadores is een van de pioniers van de salsa in Nederland en ook de bakermat van de zouk in ons land.
Reden voor een groot feest met salsa, bachata, zouk en kizomba, bekende top DJ`s Donnie, Tinta, Rachella, Dura Ruben, Merian en Remon, warming up workshop bachata, verrassende optredens met onder andere Quincy & Zunaira, Mambo Syndicate, Gert & Bess, Marcos & Lisa, Lorenzo, Rianne & Marije, Nick & Lieke, surprise act, 4 areas (speciale zouk zaal)…
Tickets pre-sale via LatinWorld:
https://www.latinworld.nl/buyticket.php?id=88656
Round 1 € 12,50 (uitverkocht!)
Round 2 € 15,00 (uitverkocht!)
Round 3 € 17,50 (uitverkocht!)
Round 4 € 20,00
(prijzen zijn ex fee per bestelling; bij meer tickets tegelijk betaal je eenmalige fee)

Door = more

Historie
Tijdens Leidens Ontzet op 2 oktober 1992 bracht een vriendin van de oprichter van Dos Bailadores, wijlen Leo Martina, hem op het idee iets met salsa te gaan doen.
Een maand later op 9 november 1992 waren de eerste salsa lessen in Leiden een feit. Diezelfde maand liepen Leo Martina en Monique Struch elkaar dansend tegen het lijf en deelden vanaf dat moment hun passie voor salsa. 30 jaar later runt Monique nog steeds vol enthousiasme Dos Bailadores, een plek waar iedereen welkom is.
In 1999 namen Leo en Monique de Braziliaanse dansschool van Claudio Gomez (grondlegger Zouk in NL) over. Sindsdien heeft Dos Bailadores ook Braziliaanse danslessen in haar aanbod. Een speciale zaal voor de zouk liefhebbers mag dan ook niet ontbreken tijdens het jubileum.
Dos Bailadores is een van de oudste nog bestaande Latin dansscholen in de regio. Naast danslessen organiseert zij al sinds de jaren `90 als een van de eersten laag drempelige dansfeesten waar iedereen welkom is.
Onze belofte aan jou:
– De lekkerste salsa, bachata, kizomba en zouk
– Wisselende DJ’s
– Grote dansvloeren
– Airco / ventilatie
– Goede sfeer
– Ruime lounge gelegenheid
– Ruime bar (alleen pinnen)
– Bewaakte garderobe  voor jassen en tassen (pinnen)
– Toiletmuntje 0,50 euro pinnen
– Gratis parkeren voor de deur en op bedrijventerrein de Baanderij
– Schoenenverkoop Latin Flair/Danswinkel.nl
– Verloting cadeaubonnen Excento dansschoenen
– Dresscode: Dos je uit, je fijnste dansoutfit, feestelijk….
#LOCATIE:
DC Dance, Rietschans 67, Leiderdorp
Het pand is centraal gelegen, er is parkeergelegenheid rondom de locatie en het openbaar vervoer stopt voor de deur. Wij adviseren om zoveel mogelijk op Bedrijventerrein de Baanderij te parkeren bij bijvoorbeeld de Praxis en Leen Bakker. Gratis.