Algemene Voorwaarden

Op onze cursussen en workshops zijn onze Algemene Voorwaarden Dos Bailadores 2021 van toepassing.

Inschrijving

De meeste cursussen starten drie keer per jaar: in januari, in april en in september. Inschrijven kan op drie manieren:

  • Bij voorkeur via deze website: aanmelden
  • Tijdens de open dagen die drie maal per jaar georganiseerd worden
  • Telefonisch als bovenstaande niet lukt

Na ontvangst van je aanmelding word je ingedeeld en krijg je een bevestiging per e-mail. Bij wijzigingen of wanneer een cursus vol is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Ben je ingedeeld op een voor jou ongeschikt tijdstip, neem dan direct contact met ons op. Heb je je tijdens de afgelopen cursus opgegeven voor het volgende seizoen, dan ontvang je ruim voor de aanvang van de cursus een bevestiging per e-mail. Wil je je inschrijving wijzigen stuur ons dan zo spoedig mogelijk bericht per e-mail.

Gratis entree dansavonden

Cursisten van Salsa 1 hadden gratis toegang tot de wekelijkse dans oefenavonden van Dos Bailadores op dinsdagavond alleen gedurende het cursusseizoen. Door de Corona crisis en de beperkende maatregelen van het aantal bezoekers tegelijkertijd op onze locatie is deze gratis toegang helaas nu niet mogelijk.

Degenen die een beginnerscursus Zouk volgen, hadden gratis toegang tot de maandelijkse Brazilian Party “practice your skills” gedurende het cursusseizoen. Ook hier geldt dat momenteel de gratis toegang voor beginners is opgeschort. Wil je komen? Meld je dan aan via het lesrooster.

Betaling

Vanaf het cursusseizoen september 2020 is betaling vooraf gewenst om drukte te voorkomen in de gangen en bij de receptie. Wanneer je je aanmeldt via de website, kan je direct betalen via iDeal. Heb je recht op korting, dan vul je de kortingscode in (zie onder prijzen).Is betalen via iDeal niet mogelijk, dan kan je het cursusgeld overmaken naar:
Stichting Dos Bailadores te Leiden, IBAN: NL 72 INGB 0007227455, onder vermelding van: voor- en achternaam, geboortedatum, cursus(sen) en dag(en).

Wanneer betaling via iDEAL of via overschrijving niet mogelijk is, dan is er nog de mogelijkheid bij grote uitzondering op locatie te betalen (pin/contant).

Deelname is alleen mogelijk, wanneer het cursusgeld is voldaan.
Bij te late betaling brengen wij € 10,- administratiekosten in rekening.

LET OP: wanneer je lessen gaat volgen op de locatie DC Dance in Leiderdorp dan is alleen een voorafbetaling per bankoverschrijving of iDEAL mogelijk.

Annulering

Een cursus kan uiterlijk 1 week voor aanvang worden geannuleerd. In dat geval wordt er € 25,- aan annuleringskosten per persoon in rekening gebracht. Betaalde lesgelden worden, na aftrek van deze € 25,-, geretourneerd. Indien het bedrag nog niet is betaald dan moet er alsnog € 25,- aan annuleringskosten worden betaald. Cursussen die binnen 1 week voor aanvang van de cursus of later worden geannuleerd, dienen in zijn geheel te worden betaald.

De annulering dient schriftelijk plaats te vinden en kan worden verzonden naar: info@dosbailadores.nl

Je bent zelf verantwoordelijk voor het controleren of de desbetreffende schriftelijke annulering door ons op tijd en in goede orde is ontvangen.

Het volledige lesgeld wordt alleen gerestitueerd wanneer een cursus vervalt, dat wil zeggen door ons geannuleerd wordt bij onvoldoende deelname. Gemiste lesuren kunnen tijdens het seizoen in overleg met de docent ingehaald worden in parallelcursussen.

Tips

Kledingadvies: vrijetijdskleding, gemakkelijk zittend en luchtig. Bij Zumba, Afrohouse en Axé adviseren we sportieve kleding.

Schoeisel: bij Salsa, Samba en Kizomba kun je het beste schoenen dragen die prettig zitten of die je in het dagelijks leven ook graag draagt. Zorg wel dat ze niet te stroef zijn, dus bijvoorbeeld geen spekzolen. Bij Axé, Afrohouse en Zouk  kun je het beste platte schoenen, danssneakers of sportschoenen dragen met een dunne zool.

Hygiëne: de meeste danslessen zijn ’s avonds, vaak na een lange werkdag. Wij adviseren je daarom om, indien mogelijk, te douchen of in ieder geval je even op te frissen en schone kleding te dragen als je gaat lessen. Met name bij de partnerdansen zal je danspartner dit zeker waarderen !

Melden receptie: alleen bij betaling op locatie verzoeken wij je uiterlijk 30 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

Extra informatie
Je ontvangt vlak voor de start van de cursus een e-mail met een update van de laatste informatie ten aanzien van logistiek, hygiëne en de huisregels.

Graag adres- en telefoonwijzigingen tijdig aan ons doorgeven.

X