Lesrooster

26 januari 2022

Beste (toekomstige) danser,

SCROLL naar beneden voor aanmelden. 
De lessen starten van zondag 6 februari t/m vrijdag 11 februari 2022.  NIEUW dit seizoen kizomba 1 en 2 op donderdag met Glen en Emma.
De OPEN DAGEN vrijdagavond 28 januari en zondagmiddag en zondagavond 30 januari staan hieronder online. Je kunt je aanmelden bij de datum/data van keuze. Tijdens de open dagen zijn er gratis proeflessen en demonstraties, zodat je een goede indruk krijgt van ons aanbod.

Heb je besloten welke les(sen) / open dagen je wilt volgen? Meld je dan aan in het lesrooster bij de datum van keuze. Bij mobiele telefoon: klik op de cursus. Je krijgt dan info en inschrijven in beeld. Zie je na klikken niet direct “inschrijven”, scroll dan iets naar boven. NB: ook al staat het veld niet op verplicht invullen, willen wij je verzoeken altijd je TELEFOONUMMER in te vullen.
Meld je zo snel mogelijk aan want VOL=VOL. Na inschrijving ontvang je nog een mail met meer informatie.
Ben je student of volg je meerdere cursussen, dan geldt er korting. Zie pagina “prijzen” voor kortingscodes en uitleg. Dans je bij DC Dance en wil je ook bij Dos Bailadores gaan dansen, dan krijg je 10% korting op je cursus.

Heb je interesse in partnerdansen, dan is het raadzaam je met een eigen danspartner op te geven. Heb je die niet en wil je graag meedoen, dan kijken wij wie er nog meer geen partner heeft of wie er als vaste invaller mee wil doen. Wij zullen dit seizoen wisselen van partner indien nodig of gewenst, maar het is geen verplichting. Er zijn ook lessen die solo zijn, dat wil zeggen je danst zonder partner.

Verrassend nieuws! Wij mogen weer open en gaan verhuizen naar de locatie van DC Dance in Leiderdorp, direct grenzend aan Leiden Noord (goed bereikbaar per auto en OV – gratis parkeren). Wij beschikken voor onze lessen over 3 mooie dansstudio’s.

Door de samenwerking met DC Dance is het aanbod van dansen enorm groot. Dansstijlen DC Dance: klassiek ballet, jazz, modern, contemporary, disco, heels, commercial, afro/dancehall, hip hop, yoga, musical-sing-act…DC Dance geeft ook les aan kinderen al vanaf 1,5 jaar! Zie lesrooster www.dc-dance.nl

 

X