Lesrooster

7 augustus 2022

Beste (toekomstige) danser,

LET OP! Het lesrooster staat hieronder online. Het cursusseizoen is verlengd en bestaat komend seizoen uit 11 lessen i.p.v. 10 vandaar een andere prijs.
AANMELDEN VOOR GRATIS OPEN DAGEN op zondag 4 september, maandag 5 september en woensdag 7 september 19 – 22 uur KAN NU AL!
Vanaf vandaag kan je je ook aanmelden voor Latin Tuesday op 16, 23 en 30 augustus. Wil je een workshop volgen, dan hoef je je alleen aan te melden voor de gekozen workshop incl. party. De invulling van de tweede workshop op 30 aug en de workshops op 6 sept is bijna rond. Zodra het af is, zetten wij het online.
SCROLL naar beneden voor aanmelden.  Lees verder hoe aanmelden werkt.

UITLEG AANMELDEN
Heb je besloten welke open avonden, les(sen) en/of dansavond(en) je wilt volgen? Meld je dan aan in het lesrooster bij de datum van keuze. Bij mobiele telefoon: klik op de cursus/dansavond. Je krijgt dan info en inschrijven in beeld. Zie je na klikken niet direct “inschrijven”, scroll dan iets naar boven. De optie “inschrijven ” voor lessen en party’s staat nog uit. Dit kan vanaf augustus.
NB: ook al staat het veld niet op verplicht invullen, willen wij je verzoeken altijd je TELEFOONUMMER in te vullen. Voor een losse les klik je op “bankoverschrijving”, vermeld je in de notities eerst losse les en maak je 15 euro over o.v.v. je naam, cursus en cursusdag.
Een losse les behoort ook tot de mogelijkheden als je je wilt oriënteren en niet naar de Open Dagen kunt.
Meld je zo snel mogelijk aan want VOL=VOL. Na inschrijving ontvang je nog een mail met meer informatie.

KORTING. Ben je student of volg je meerdere cursussen, dan geldt er korting. Zie pagina “prijzen” voor kortingscodes en uitleg. Dans je bij DC Dance en wil je ook bij Dos Bailadores gaan dansen, dan krijg je 10% korting op je cursus. Actieve cursisten krijgen korting op de dinsdag dansavonden.

Heb je interesse in partnerdansen, dan is het raadzaam je met een eigen danspartner op te geven. Heb je die niet en wil je graag meedoen, dan kijken wij wie er nog meer geen partner heeft of wie er als vaste invaller mee wil doen. Wij zullen dit seizoen wisselen van partner indien nodig of gewenst, maar het is geen verplichting. Er zijn ook lessen die solo zijn, dat wil zeggen je danst zonder partner.

Wij zijn eind januari verhuisd naar de locatie van DC Dance in Leiderdorp, direct grenzend aan Leiden Noord (goed bereikbaar per auto en OV – gratis parkeren). Wij beschikken voor onze lessen over 3 mooie dansstudio’s. Door de samenwerking met DC Dance is het aanbod van dansen enorm groot. Dansstijlen DC Dance: klassiek ballet, jazz, modern, contemporary, disco, heels, commercial, afro/dancehall, hip hop, yoga, musical-sing-act…DC Dance geeft ook les aan kinderen al vanaf 1,5 jaar! Zie lesrooster www.dc-dance.nl

 

X