Lesrooster

4 mei 2022

Beste (toekomstige) danser,

SCROLL naar beneden voor aanmelden lessen en Latin Tuesday, onze wekelijkse dansavond (wij zetten 10 mei z.s.m. online). Voor aanmelden lessen en Latin Tuesday scroll naar de startdatum. Lees verder hoe aanmelden werkt.

UITLEG AANMELDEN
Heb je besloten welke les(sen) en/of dansavond(en) je wilt volgen? Meld je dan aan in het lesrooster bij de datum van keuze. Bij mobiele telefoon: klik op de cursus/dansavond. Je krijgt dan info en inschrijven in beeld. Zie je na klikken niet direct “inschrijven”, scroll dan iets naar boven. NB: ook al staat het veld niet op verplicht invullen, willen wij je verzoeken altijd je TELEFOONUMMER in te vullen. Voor een losse les klik je op “bankoverschrijving”, vermeld je in de notities eerst losse les en maak je 15 euro over o.v.v. je naam, cursus en cursusdag.
Een losse les behoort ook tot de mogelijkheden als je je wilt oriënteren en niet naar de Open Dagen kunt.
Meld je zo snel mogelijk aan want VOL=VOL. Na inschrijving ontvang je nog een mail met meer informatie.

KORTING. Ben je student of volg je meerdere cursussen, dan geldt er korting. Zie pagina “prijzen” voor kortingscodes en uitleg. Dans je bij DC Dance en wil je ook bij Dos Bailadores gaan dansen, dan krijg je 10% korting op je cursus. Actieve cursisten krijgen korting op de dinsdag dansavonden.

Heb je interesse in partnerdansen, dan is het raadzaam je met een eigen danspartner op te geven. Heb je die niet en wil je graag meedoen, dan kijken wij wie er nog meer geen partner heeft of wie er als vaste invaller mee wil doen. Wij zullen dit seizoen wisselen van partner indien nodig of gewenst, maar het is geen verplichting. Er zijn ook lessen die solo zijn, dat wil zeggen je danst zonder partner.

Wij zijn eind januari verhuisd naar de locatie van DC Dance in Leiderdorp, direct grenzend aan Leiden Noord (goed bereikbaar per auto en OV – gratis parkeren). Wij beschikken voor onze lessen over 3 mooie dansstudio’s. Door de samenwerking met DC Dance is het aanbod van dansen enorm groot. Dansstijlen DC Dance: klassiek ballet, jazz, modern, contemporary, disco, heels, commercial, afro/dancehall, hip hop, yoga, musical-sing-act…DC Dance geeft ook les aan kinderen al vanaf 1,5 jaar! Zie lesrooster www.dc-dance.nl

 

X