Algemene Voorwaarden

Op onze cursussen en workshops zijn onze Algemene Voorwaarden Dos Bailadores 2024 van toepassing.

Inschrijving

De meeste cursussen starten drie keer per jaar: in januari, in april en in september. Inschrijven kan op drie manieren:

  • Bij voorkeur via deze website: aanmelden
  • Tijdens de open dagen die drie maal per jaar georganiseerd worden
  • Telefonisch als bovenstaande niet lukt

Na ontvangst van je aanmelding word je ingedeeld en krijg je een bevestiging per e-mail. Bij wijzigingen of wanneer een cursus vol is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Ben je ingedeeld op een voor jou ongeschikt tijdstip, neem dan direct contact met ons op. Heb je je tijdens de afgelopen cursus opgegeven voor het volgende seizoen via de presentielijsten, meld je dan alsnog aan via de website. Wil je je inschrijving wijzigen stuur ons dan zo spoedig mogelijk bericht per e-mail.

Betaling

Wanneer je je aanmeldt via de website, kan je direct betalen via iDeal. Heb je recht op korting, dan vul je de kortingscode in (zie onder prijzen). Is betalen via iDeal niet mogelijk, dan kan je het cursusgeld overmaken naar:
Stichting Dos Bailadores te Leiden, IBAN: NL 72 INGB 0007227455, onder vermelding van: voor- en achternaam, geboortedatum, cursus(sen) en dag(en).

Wanneer betaling via iDEAL of via overschrijving niet mogelijk is, dan is er nog de mogelijkheid bij grote uitzondering op locatie te betalen (contant of QR betaalverzoek).

Deelname is alleen mogelijk, wanneer het cursusgeld is voldaan.
Bij te late betaling brengen wij € 12,50 administratiekosten in rekening.

Annulering

Een cursus kan uiterlijk 1 week voor aanvang worden geannuleerd. In dat geval wordt er € 30,- aan annuleringskosten per persoon in rekening gebracht. Betaalde lesgelden worden, na aftrek van deze € 30,-, geretourneerd. Als het bedrag nog niet is betaald dan moet er alsnog € 30,- aan annuleringskosten worden betaald. Cursussen die binnen 1 week voor aanvang van de cursus of later worden geannuleerd, dienen in zijn geheel te worden betaald.

De annulering dient schriftelijk plaats te vinden en kan worden verzonden naar: [email protected]

Je bent zelf verantwoordelijk voor het controleren of de desbetreffende schriftelijke annulering door ons op tijd en in goede orde is ontvangen.

Het volledige lesgeld wordt alleen gerestitueerd wanneer een cursus vervalt, dat wil zeggen door ons geannuleerd wordt bij onvoldoende deelname. Gemiste lesuren kunnen tijdens het seizoen in overleg met de docent ingehaald worden in parallelcursussen.

Tips

Kledingadvies: vrijetijdskleding, gemakkelijk zittend en luchtig. Bij Brazilian Fitness Axé adviseren we sportieve kleding. Bij buikdansen geen spijkerbroek, bij voorkeur kleding waarin je gemakkelijk beweegt en ook je bewegingen goed kunt zien.

Schoeisel: bij Salsa, Bachata en Kizomba kun je het beste schoenen dragen die prettig zitten of die je in het dagelijks leven ook graag draagt. Zorg wel dat ze niet te stroef zijn, dus bijvoorbeeld geen spekzolen. Bij DC Dance hebben studio Red en Black een gladde vloer. In de Pop up studio kan je schoenen met gladde zolen dragen. Bij Axé en Zouk kun je het beste platte schoenen, danssneakers of sportschoenen dragen met een dunne zool. Buikdansen kan op blote voeten, sokken, balletschoenen.

Hygiëne: de meeste danslessen zijn ’s avonds, vaak na een lange werkdag. Wij adviseren je daarom om, indien mogelijk, te douchen of in ieder geval je even op te frissen en schone kleding te dragen als je gaat lessen. Met name bij de partnerdansen zal je danspartner dit zeker waarderen!

Melden receptie: alleen bij betaling op locatie bij uitzondering, vraag naar Monique. Tijdens de lessen controleren wij de presentie en de betalingen.

Extra informatie
Je ontvangt vlak voor de start van de cursus een e-mail met een update van de laatste informatie ten aanzien van logistiek, hygiëne en de huisregels.

Graag adres- en telefoonwijzigingen tijdig aan ons doorgeven.