Gratis proeflessen januari 2024

dec 8, 2023

Met gratis korte basis proeflessen en dansdemonstraties geven wij een presentatie van ons ruime aanbod: Caribische en Cubaanse salsa, Ladystyling, Dominicaanse merengue en bachata, Angolese kizomba, Oosters buikdansen, Braziliaanse zouk en axe.

Het is handig (niet verplicht) je van te voren aan te melden via het lesrooster door je in te schrijven bij “gratis proeflessen & demo’s” op de datum/data van keuze.

Aan de gratis proeflessen kan je deelnemen zonder danspartner.  De lesinstructie is  deels solo (= los). Ben je niet in de gelegenheid er van het begin tot het einde bij te zijn, mail dan naar [email protected] waar je interesse ligt. Wij geven dan advies wanneer je het beste kunt komen.

Verder is het de gelegenheid om de sfeer te proeven bij een van de oudste Latin dansscholen van Nederland. Welk dansniveau je ook hebt. Kom gezellig langs. Je kunt je breed oriënteren en persoonlijk advies vragen.