Gratis proeflessen en demo’s

jan 6, 2024

Met gratis korte basis proeflessen en dansdemonstraties geven wij een presentatie van ons ruime aanbod: Caribische en Cubaanse salsa, Ladystyling, Dominicaanse merengue en bachata, Angolese kizomba, Oosters buikdansen, Braziliaanse zouk en axe.

Het is handig (niet verplicht) je van te voren aan te melden via het lesrooster door je in te schrijven bij “gratis proeflessen & demo’s” op de datum/data van keuze.

Aan de gratis proeflessen kan je deelnemen zonder danspartner.  De lesinstructie is  deels solo (= los). Ben je niet in de gelegenheid er van het begin tot het einde bij te zijn, mail dan naar [email protected] waar je interesse ligt. Wij geven dan advies wanneer je het beste kunt komen.

Verder is het de gelegenheid om de sfeer te proeven bij een van de oudste Latin dansscholen van Nederland. Welk dansniveau je ook hebt. Kom gezellig langs. Je kunt je breed oriënteren en persoonlijk advies vragen.

 1. Gratis proeflessen/open dagen
  Zondag 7 januari 14.30 – 18.00 uur
  Maandag 8 januari 18.45 – 22.15 uur
  Donderdag 11 januari 18.45 – 22.15 uur
  Vrijdag 12 januari 19.00 – 22.30 uurKorte gratis proeflessen wisselen af met dansdemonstraties. De gelegenheid om te proeven van diverse dansen en meer informatie te krijgen.
  Alle dansstijlen komen aan bod:
  salsa, merengue, bachata en kizomba op alle data;
  zouk en ladystyling (niet op donderdag);
  axe (niet op maandag en vrijdag);
  buikdansen (niet op maandag)


Wij stellen het enorm op prijs als je vrienden, familie, kennissen, buren en collega’s uitnodigt. Mond tot mond reclame is toch nog altijd de beste reclame.

Aanmelden en meer info gratis proeflessen/open dagen: www.dosbailadores.nl/lesrooster
Spontaan binnen lopen mag natuurlijk ook.